top of page

KURS

HIP HOP

Hip hop er en dansestil hvor man beveger seg til beats og rytmer til hip hop og rap musikk. Stilen egner seg like godt for gutter, som jenter. Hip hop kursene ved klubben er svært populære og flere av dem blir fulle langt før oppstart.

GIRLY STYLE/LADY STYLE

Girly style og lady style er begge en form for hip hop, men med et mer jentete preg. Her danser vi til blant annet hip hop, RnB og pop sanger. 

MODERNE

Moderne dans er den mest individuelle form for dansekunst. Dansestilen er veldig bred og utfallet av kurset avhenger mye av koreografen/instruktøren.

SHOWDANCE

På showdance holder vi oss ikke noen bestemt danse- eller musikksjanger. Her lærer man litt av hvert til musikk fra kjente filmer og muiskaler.

URBAN CONTEMPORARY

Dette er et kurs for deg som liker å blande ulike stiler for å formidle den beste historien. Når vi blander det hip hop og det urbane med moderne dans kan vi fokusere på bevegelsene uavhengig av alle rammene, som gir uendelige muligheter.

JAZZ

Jazzdans er en dansestil som oppsto tidlig på 1900-tallet i USA. Det er en stil som primært brukes til å fremføres på scenen. 

BALLETT

Ballett oppsto på 1500-tallet under renessansen i Italia og har siden spredt og utviklet seg i ulike deler av verden. Det er en dansestil med høye tekniske krav og danner grunnlaget for mange nyere dansestiler som blant annet jazz og moderne.

BARNEDANS

Uten å binde oss til en bestemt stil vil de aller yngste få en grunnleggende innføring i koordinasjon og rytme. 

IMPRO/FREESTYLE

På impro og freestyle klassene lærer elevene å finne sitt eget bevegelsesmønster og danse fritt uten trinn. Impro eller improvisasjon er ofte betegnelsen som brukes til fridans innenfor moderne og samtidsdans, mens i hip hop brukes freestyle. Disse timene er en ekstra god øvelse for de elevene som ønsker å delta på battles.

KONKURRANSEPARTI

På konkurransepartiet får elevene veiledning til å lage egne koreografier som kan brukes i konkurranser, fremvisninger, filming eller lignende.

EXPERT LEVEL

Dette kurset er satt opp for å gi de eldste elevene en større utfordring og er kun åpent for elever på videregående skole. Her inviterer vi ulike koreografer i ulike stiler gjennom semesteret for å gi ny kunnskap og inspirasjon.

bottom of page